Top 10 Beste Spinningfietsen

Let op: met deze vergelijking van de beste spinningfietsen betreden we de zeer gesloten wereld van professioneel fietsen en zeer hoogwaardige hometrainers.

Draaiende hometrainers zijn oorspronkelijk ontworpen voor het trainen van topsporters die constant moesten trainen.

Weinigen weten het nog, maar het is mogelijk om toegang te krijgen tot dergelijke services.

De erkende kwaliteiten van spinningfietsen inspireerden al snel veel fabrikanten die het democratiseerden en het vooral aanboden vanwege de cardio-voordelen.

Spinningfietsen die te koop zijn, zijn nu overal te vinden en dit was een goede gelegenheid om ze te bekijken, rekening houdend met hoe nuttig je zult zijn en met je budget om te bepalen welke de beste spinningfiets is. En vooral, want dat is de doel van deze vergelijking: welke spinningfiets moet ik kiezen?

Het grootste succes van dit moment is de Sportstech SX400, hij is echt modern, goed uitgerust en gemaakt in Duitsland.

De 10 beste spinningfietsen

Hier is de vergelijkende ranglijst van de 10 beste spinningfietsen (op prijs). Kiezen voor een van deze spinningfietsen is de garantie dat u tevreden bent en uw trainingsdoelen bereikt.

Het is het seizoen om spinningfietsen te kopen en veel modellen worden al spontaan verkocht.

Huidige bestesellers:

1- ISE Spinning Bike – een goedkope spinningfiets

Image not available

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less

Image not available

Een goedkope spinningfiets die ook nog eens robuust is (gebruikers tot 130 kg) en die de essentie biedt.
Het wordt aangeboden in een zwarte en rode kleur, het ontwerp is sober en efficiënt, het zadel is horizontaal en verticaal verstelbaar en dankzij de wielen kun je zijn 40 kg gemakkelijk verplaatsen (afmeting: 106 x 120 x 51 cm).

Ik waardeerde het comfort, het vliegwiel van 15 kg en het noodstopsysteem waarmee je in alle veiligheid kunt “remmen”.
De monitor heeft 5 essentiële functies : Calorieën / Snelheid / Tijd / Afstand / Scan / Puls. Voor de prijs is het niet erg stil, maar dit is het enige grote minpunt. Je zult een nieuwe spinningfiets moeten kopen.

Image not available

 

2- Sportstech SX100 spinningfiets – een betaalbare racefiets

Image not available

Image not available

Een ander instapmodel ook met enkele merkbare kwaliteiten en een hogere marktpositie.
Het stuur is in hoogte verstelbaar en het zadel in hoogte en diepte om in de beste omstandigheden te trappen. De beschermmat is een leuk extraatje.

Het traagheidswiel weegt 13 kg, de computer heeft 6 functies : afstand, tijd, calorieën, snelheid, scannerfunctie, totale afstand en toerental.
De afmetingen en kenmerken zijn 87 x 50 x 106 cm voor 38 kg, altijd met wielen.

Het is een goed draaiende hometrainer, hoewel je niet het comfort en de prestaties van een high-end fiets hoeft te verwachten. Hij ondersteunt tot 120 kg, wat goed is voor de prijs.

Image not available

 

3- We R Sports Revxtreme S1000 – een goedkope indoorfiets die het oplegt

Fiets voor hometrainer.

Fiets voor hometrainer.
 • Eile beperkt tijd aanbieding tijdens het magazijn laatste
 • Verlies gewicht, bouw sportief fitness, verbetert je uithoudingsvermogen.
 • 5 functies monitor-displays, noodgevallen-stopsysteem.
 • Maximale gebruikersgewicht: 120 kg.
 • Afmetingen: 108 x 53 x 124 cm (l x b x h).

Het grote nadeel is de hardheid van het zadel, een bedekking voor comfort.
Anders is hij robuust en geeft hij voldoening met zijn traploze weerstand, traagheid van 13 kg en natuurlijk noodremmen. Flessenhouder en fles gratis.

De kenmerken zijn: 108 x 53 x 124 cm voor 38 kg Max gebruikersgewicht: 125 kg
Merk op dat de monitor Engelstalig is en afstanden in mijlen weergeeft, wat niet echt vervelend is.

Een goedkope spinningfiets maar zal goed werken voor beginners of incidentele mensen die niet willen investeren in een topspinningfiets.

Bekijk Prijs

 

4- DripeX – cardio-spinningfiets

Image not available

Image not available

Deze spinning-hometrainer trok mijn aandacht omdat de verkoper een stijlvolle fiets aanbiedt voor een goede prijs, waardoor het een mid-range spinningfiets is voor een instapprijs.
Volledig verstelbaar, robuust, comfortabel en geschikt voor aerobe, fitness- en cardio- oefeningen.

10 kg glad wiel met dubbele riemaandrijving. Natuurlijk, noodremming.
De LCD-monitor biedt de gebruikelijke functies.
Het is super stil en je kunt er tv kijken.

Ik betreurde het gebrek aan communicatie over de technische gegevens van een krachtige en interessante spinningfiets. De moeite waard voor de prijs.

Image not available

 

5- Fnova – efficiënte en elegante spinningfiets

Fnova hometrainer indoor fietsen voor thuis/gym gebruik met hartslagmeter, lcd-scherm, pulssensoren, super mute, UK STOCK (Black_Model3)

Fnova hometrainer indoor fietsen voor thuis/gym gebruik met hartslagmeter, lcd-scherm, pulssensoren, super mute, UK STOCK (Black_Model3)
 • 【Perfect ontwerp Super Mute】Deze hometrainer heeft een 6 KG zwaar bidirectioneel vliegwiel + trapvrije weerstandsniveauaanpassing + dubbelzijdige bescherming + laag geluidsniveau en minder onderhoud riemaandrijving voor optimale krachtoverbrenging,...
 • 【Digitale monitoring】Wanneer je begint te werken, zal de digitale monitor je trainingstijd, snelheid, afstand, calorieën en hartslag real-tijdig bijhouden en vastleggen, zodat je je voortgang kunt kennen en je trainingsplan op tijd kunt aanpassen.
 • Veilig en gemakkelijk te verplaatsen: het stevige frame, 13 Ibs weerstandsverstelbare vliegwiel en een draagvermogen van 176 kg geven deze hometrainer een solide constructie die je fietsen veiliger en comfortabeler houdt. Met de aan de voorzijde...
 • 【Ideale fitnessmachine】Effectieve training voor 5 belangrijke onderdelen: buik, billen, armen, dijen en taille. Deze indoor hometrainer is het evangelie van zwaarlijvige mensen, een goede helper voor sporters. Met 45 minuten lichaamsbeweging elke dag,...
 • 【Levering】Product wordt direct verzonden vanuit UK Warehouse en de levertijd is meestal ongeveer 3-5 werkdagen (Als u problemen heeft met de hometrainer, neem dan gerust contact met ons op, het is ons genoegen om u van dienst te zijn)!

Met een vliegwiel van 6 kg is het geweldig als je niet te lang en niet te zwaar bent. Sterke sporters, het is ongetwijfeld niet voor jou gemaakt, maar als je gemiddeld bent, loop je het risico het te waarderen.
Het is echt solide, de monitor overdrijft het niet: snelheid, afstand, calorieën en hartslag.

Door de zwenkwielen kan hij worden verplaatst, maar met zijn unieke uiterlijk wil je hem misschien niet verbergen.
U zult merken dat er wederom een hartslagmeter wordt meegeleverd om uw polsslag te volgen.

Het model wordt geleverd in kit, met een niet erg prettige kennisgeving, het zal nodig zijn om voorzichtig te zijn met de montage om piepen tijdens het gebruik te voorkomen.

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
Bekijk Prijs

 

6- BH Fitness Jet Bike – Semi-professionele spinningfiets

BH Fitness Uni Mkt Jet H9158RF Indoor Bike, Indoor Cycle, Zilver Grijs/Geel, One Size

BH Fitness Uni Mkt Jet H9158RF Indoor Bike, Indoor Cycle, Zilver Grijs/Geel, One Size
 • 20 kg vliegwiel dat een soepel trappen mogelijk maakt, zelfs bij maximale weerstand.
 • Poly-V-riem: garandeert prestaties die soepel, stil zijn en zeer onderhoudsarm vereisen. Geen ketting, geen olie.
 • Eenvoudig te gebruiken LCD-monitor die rpm, afstand, tijd en calorieën in realtime weergeeft.
 • Stuurtype triatlon. Verticale en horizontale verstelbare handgreep. Stel de ideale uitlijning en houding eenvoudig in voor een correct trappen.
 • Je kunt het zadel verticaal en horizontaal verstellen om de meest comfortabele en ergonomische positie op de fiets te vinden.

Met deze BH Fitness Jet Bike bereiken we langzaamaan de top van het assortiment.

Deze fiets is stevig, comfortabel en je kunt hem intensief gebruiken. 20 kg vliegwiel en handpuls palmaire sensoren.

Volledig instelbaar, we zullen het niet kwalijk nemen dat we gebruikers niet verder brengen dan 2 meter.
De elektronica is ook ruig en vrij low-end, wat jammer is voor een topspinningfiets die echter zijn beloften nakomt in termen van inspanning en cardio-voordelen.

We waarderen het verticaal en horizontaal verstelbare stuur en de meerdere instellingen om het aan onze maat aan te passen. Een heel goed punt

Bekijk Prijs

 

7- Sportstech SX200 – Beste merk spinningfiets

Sportstech Ergometer SX200 Hometrainer, met bestelling per toepassing smartphone + Google Street View, gewicht draagkracht 22 kg, houders voor arm, hartslaghorloge, einddemper, max. 125 kg

Sportstech Ergometer SX200 Hometrainer, met bestelling per toepassing smartphone + Google Street View, gewicht draagkracht 22 kg, houders voor arm, hartslaghorloge, einddemper, max. 125 kg
 • Stuurwiel Contrebalancé 22 kg + instelbare weerstand vrij - laag lawaai en minder onderhoud van het systeem oefenen met riemen voor optimale krachtoverbrenging en snel omgrijpen van de prestaties - antislip voeten met de manden voor pedalen verstelbaar.
 • Hoogwaardige multifunctionele console met trainingsprogramma‘s in verschillende en digitale weergave – hartslagmeting ook aan de bar, de greep – riem met impuls compatibel voor de hartslagtraining op basis van de basis.
 • console compatibel met fitness-apps, tablet-tablet voor gebruik met de functie geïntegreerd Google-Maps voor training met Street View weergave + historische trainingen – compatibel met ibiking.
 • Gevoerde armleuningen voor de aandrijving uitgebreid uit hoogwaardige aerodynamische houding – comfortabele sportzitting en stuur instelbaar – inclusief een fles water.
 • Afmetingen gemonteerd: 1270 x 510 x 1120 mm (l x b x h), maximaal gebruikersgewicht tot 125 kg, gewicht per eenheid: ca. 44 kg – Transportwieltjes voor eenvoudig transport – standvoeten voor de vloer van Load Balancer – de optimale training van de...

Een professionele spinningfiets die is verrijkt met enkele grappige snufjes maar die de aanschaf niet mogen beïnvloeden.
22KG gecompenseerd vliegwiel met vrije trap voor het aanpassen van het weerstandsniveau – antislip pedalen met verstelbare pedaalmanden.

Het gordelsysteem maakt hem ook vrij stil, wat zelden het geval is bij kettingmodellen.
App + tablethouder compatibele console voor fitness-app met geïntegreerde Google Maps-functie voor training met Street View-display.

Afmeting: 1270x510x1120mm voor een gewicht van 44kg met transportwielen. maximaal gebruikersgewicht tot 125 kg.
Een van de beste spinningfietsen in onze vergelijking, ik heb geen rekening gehouden met het straatbeeld dat een leuke gadget blijft, maar verre van bovenaan te staan in termen van onderdompeling. Dit apparaat is echter een van de beste spinningfietsen en zonder enige concurrent in zijn prijsklasse.

Bekijk Prijs

 

8- Sportstech SX400 – oefen als een professional

Sportstech SX400 Hometrainer met bestelling per toepassing smartphone + Google Street View, gewicht draagkracht 22 kg, houders voor arm, hartslaghorloge, einddemper, 150 kg max.

Sportstech SX400 Hometrainer met bestelling per toepassing smartphone + Google Street View, gewicht draagkracht 22 kg, houders voor arm, hartslaghorloge, einddemper, 150 kg max.
 • 22 kg vliegwiel + traploze weerstandsverstelling + bescherming tegen zweet – geluidsarm en onderhoudsarm riemaandrijvingssysteem voor optimale krachtoverbrenging – antislip voeten met verstelbare houdermandjes.
 • Hoogwaardige, multifunctionele console met verschillende programma's en digitale weergave – hartslagmeting ook op de handgreep – compatibel met polsband voor hartslagmeting.
 • Console compatibel met fitness-apps, tablethouder voor gebruik met de geïntegreerde Google-Maps-functie voor training met Street View weergave + vervlogen trainingen – compatibel met iBiking.
 • Gevoerde armleuningen voor langere training in aerodynamische houding – comfortabel sportzadel en stuur, instelbaar – inclusief drinkfles.
 • Afmetingen gemonteerd: (l x b x h) – 1250 x 540 x 1250 mm – maximaal gebruikersgewicht tot 150 kg – productgewicht ca. 54 kg – transportwielen voor eenvoudig transport – poten met bodemcompensatie – optimale training van de belangrijkste...

Als je niet weet wat je moet kiezen voor een spinningfiets, kan het je interesseren.
Stil, robuust, het biedt de echte sensaties van fietsen op de weg, maar we hadden graag gezien dat de polsriem voor hartmetingen niet optioneel was.

22 KG gecompenseerd vliegwiel, vrije weerstandsinstelling en efficiënt gordelsysteem dat ook stilte garandeert.
Voor elektronica zal ik dezelfde opmerkingen maken als voor zijn kleine broertje, de SX200 over straatbeeld, ook al is de programmering beter met meting van de pols op de handvatten.

Ook hier zult u de wielen waarderen om zijn 54 kg te verplaatsen, evenals de flessenhouder en hij accepteert atleten tot 150 kg.

Bekijk Prijs

 

9- Proform Power 10 – een professionele spinningfiets

ProForm fiets, 10 inch, compatibel met iFit, Smart Cardio, touchscreen, 10 inch (25,4 cm) - abonnement 1 jaar inclusief trainings- en videoopnames voor volwassenen, uniseks, zwart, 143 x 56 x 139 cm

ProForm fiets, 10 inch, compatibel met iFit, Smart Cardio, touchscreen, 10 inch (25,4 cm) - abonnement 1 jaar inclusief trainings- en videoopnames voor volwassenen, uniseks, zwart, 143 x 56 x 139 cm
 • ✅ Eigenschappen = 22 stil, magnetische weerstandsniveaus.
 • ✅ Comfort = zadel in hoogte verstelbaar / diep, stuur verstelbaar, console horizontaal verstelbaar, pedalen met clip en riem, drinkfleshouder, transportwielen.
 • ✅ Gebruik = display touchscreen 10 inch met interface, incl. 2 halters (2 x 1 kg) voor één werk.
 • ✅ Programma's = vooraf ingestelde programma's + 1 jaar iFit-abonnement inbegrepen, om meer dan 400 gecoacheerde video's en gepersonaliseerde programma's te gebruiken (gelieve je activeringscode op het SAV Icon (op gebruikershandleiding te bekijken).
 • ✅ Interactiviteit = MP3-aansluiting, 2 luidsprekers.

Het is onberispelijk in termen van sensaties, je zult echt de indruk hebben dat je op de weg trapt en zijn solide mechanica is bestand tegen intensief gebruik zonder problemen.
Het pluspunt is ook de computerondersteuning waarmee hij zich aan zijn gebruiker kan aanpassen door rekening te houden met gewicht, geslacht en grootte.

Het weet ook hoe het echte cursussen moet simuleren, zodat u in de voetsporen van grote kampioenen kunt treden. Het biedt ook 22 weerstandsniveaus en hellingen van -15 tot + 15% om hellingen en beklimmingen te simuleren.

Het zadel is comfortabel in tegenstelling tot andere fietsen.

Hij is compact: 143 x 56 x 139 cm voor een gewicht van 46 kg (en dus vrij stabiel). Het is een compatibele en aanbevolen spinningfiets voor ifit. 1 1-jarig abonnement is inbegrepen in de trainingslessen.

Zeker een van de beste spinningfietsen op de markt die zowel professionals als amateurs op hoog niveau tevreden zal stellen. Het is een topmotor die kan draaien.

Bekijk Prijs

 

10- Sportstech SX600 – een high-end spinningfiets

Image not available

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less

Image not available

De Sportstech SX600 toont zijn robuustheid en maakt de andere modellen voelbaar.

Met zijn afmetingen van 61 x 165 x 151 en geschikt voor gebruikers tot 180 kg, is het een van de favoriete spinningfietsen voor degenen die zichzelf goed willen uitrusten.

De zwenkwielen worden ook essentieel om hem gemakkelijk te verplaatsen zonder hem te dragen.
De mechanica is eenvoudig maar effectief, traagheidsweerstand van 26 kg voor soepel trappen.

Het LCD-scherm geeft de essentie weer en stelt u in staat de trapweerstand aan te passen.
Aan de bovenkant van het assortiment is het altijd moeilijk om te zeggen welke spinningfiets je moet kiezen en welke de beste spinningfiets is, het verschil zit hem vooral in de details.

Deze is serieus, van een erkend merk gewaardeerd en goed ontworpen. We waarderen en valideren het elektrisch remmen op 32 niveaus.

Image not available

 

Welke spinningfiets moet je kiezen?

Het kiezen van een spinningfiets hangt in de eerste plaats af van je doel.

Het is erg moeilijk om een uitgebreide reis door de wereld van het spinnen te maken, omdat goedkope spinningfietsen al high-end producten zijn in vergelijking met conventionele opvouwbare hometrainers.

Om echter een high-end spinning te hebben, veel functies te bieden en de sensaties van wielrennen op de weg te vinden, zal het nodig zijn om de prijs te betalen.

Ik zal je niet vertellen wat de beste indoorfiets is, want ze zijn bijna allemaal goed en net als bij een echte fiets heeft de relatie tussen de gebruiker en zijn machine er veel mee te maken.

Elektronica en IT lijken desalniettemin zeer snel de rekening op te drijven, vandaar het belang van goed geïnformeerd zijn. sommige bieden echte boordcomputers die een echt pluspunt zijn, terwijl andere meer minimalistisch zijn. De meeste draaiende fietsremmen zijn magnetische weerstand.

Welke spinningfiets moet je kiezen? : degene waar je je het prettigst bij voelt, hoewel het onmiskenbaar is dat een high-end fiets je waarschijnlijk niet zal teleurstellen. De bovenstaande vergelijking van de spinningfiets geeft je een mening over spinningfietsen die te koop zijn.

Vraag uzelf af hoe u het gebruikt en hoeveel tijd u van plan bent aan deze sport te besteden.

Net als de beste indoorfiets, zijn er geconnecteerde spinningfietsen om gegevens bij te houden. Welke spinningfiets je moet kiezen is een goede vraag, aangezien ieders behoeften en budget anders zijn.

Spinfiets professioneel of amateur?

Of het nu voor professionele of amateur-spinningfietsen is, u moet uw doel kennen en de functies van goedkope spinnerfietsen vergelijken met high-end modellen.

Als je op zoek bent naar de beste spinningfiets Canada, zijn er zeer goede modellen met een scherm zoals de Proform indoorfiets en de Sportstech hometrainer-modellen die naar mijn mening de beste zijn.

Als het uw doel is om af te vallen, verliest u na 45 minuten cardio vet, anders is het nutteloos! Oh my, dit is een misvatting! In werkelijkheid gaat het erom dat je de dingen wat subtieler bekijkt.
Afhankelijk van de geleverde inspanning wordt een bepaald percentage lipiden (vet) of koolhydraten (suikers) gemobiliseerd. We moeten echter rekening houden met verschillende intensiteit bij cardio-werk.

Als de inspanning intensief is, zal het lichaam de koolhydraten eerder mobiliseren, maar zal het lipiden blijven “consumeren”, zelfs na het stoppen, terwijl een inspanning met een lage intensiteit (duurlopen, Zumba …) zal putten uit het vet. Vet maar alleen op het moment. Het is niet erg genoeg, zou je kunnen zeggen, maar het is zo hier is om geen valse ideeën te hebben! bron aufeminin

Wat is de beste spinningfiets?

De beste huidige spinningfiets is:

Spinning Bike: Klantreviews

Het is belangrijk om klantrecensies te vergelijken voordat u een spinningfiets aanschaft. Heb je de beste spinningfiets van je dromen nog niet gevonden?
Klik hier om de klantreviews van ons favoriete model te zien.

 

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less