Top 5 beste Thuissportuitrusting

Sporten maar geen tijd om naar de sportschool te gaan? Hier zijn de tips van Labo Fitness Magazine over het onderwerp …

Omdat ik fit wilde blijven en mezelf fysiek wilde onderhouden, schreef ik me 2 jaar geleden in voor de sportschool. Helaas heb ik na 2 maanden al niet de tijd genomen om er te komen (ik had 20 minuten rijden en dichterbij zou misschien dingen veranderd zijn). Plots heb ik 550 € uitgegeven voor ongeveer 10 sessies. Au! 55 € per sessie, ik kreeg geen rendement op mijn abonnement voor 1 jaar.

Toen ik op bezoek was bij een vriendin, merkte ik dat ze een crosstrainer in huis had. Ik had het eerder gezien, maar had er niet echt aandacht aan besteed. Ze vertelde me dat ze het een jaar geleden had gekocht en dat ze het om de dag gebruikt tijdens het dutje van haar dochtertje. Dit is dit model (op Amazon).

Na ons gesprek over het onderwerp en na persoonlijk nadenken, besloot ik mijn eigen sportuitrusting voor thuis aan te schaffen. Ja, maar wat te kiezen? Welk sporttoestel om te kiezen? Ik heb geen plek zoals in een sportschool en ik kan het me financieel niet veroorloven om 3 of 4 verschillende apparaten te kopen.

Hier is het proces van mijn denken …

Welke spieren wil ik trainen?

Ik zou graag mijn dijen, mijn billen willen trainen, afvallen in mijn buik en mijn armen versterken. Ik wilde een effectief thuissporttoestel, hier is het resultaat van mijn onderzoek na 3 dagen op internet.

Ik laat je de 5 beste thuissportartikelen zien.

Beste thuissportuitrusting

Met mijn onderzoek heb ik de 5 beste apparaten geïdentificeerd die geschikt zijn voor thuis en waarmee je het grootste deel van je lichaam kunt werken:

 1. De roeier
 2. De elliptische trainer
 3. De appartment fiets
 4. De loopband
 5. De stepper

Door regelmatig te sporten, kun je energieker en minder moe zijn, het silhouet verfijnen en de levensverwachting verbeteren.

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
 • Stel je voor dat je je spieren opbouwt in 20 minuten / dagen vanuit het comfort van je eigen huis, zonder dat je 20 minuten naar de sportschool hoeft te rijden.
 • Stel je voor dat je je kleding niet hoeft te veranderen om bij je apparaat te komen dat in de volgende kamer op je wacht.
 • Stel je voor dat je je handen op je apparaat legt zonder dat je handen plakkerig worden van het zweet van degene die je voorkwam.
 • Stel je voor dat je op straat wordt aangestaard door mensen die jonger zijn dan jij …

Elk apparaat heeft voor- en nadelen, maar bovenal worden de spieren niet hetzelfde gevraagd, dus hier is mijn samenvatting om u te helpen uw esthetiek te ontwikkelen.

Hier is de ranglijst van de beste thuissportartikelen. Het aantal beschikbare exemplaren van mijn selectie en de prijs kan beperkt zijn, dus wacht niet te lang met handelen.

1- De roeier

Roeitoestel Concept2 Indoor Rower 2711

De roeier is een van de beste thuissportartikelen. Het zorgt ervoor dat 80% van de lichaamsspieren intensief werken. Het is niet mijn favoriete apparaat, en ook niet het meest populaire apparaat, maar het is het meest effectieve apparaat voor thuisoefeningen om gewicht te verliezen en om spieren in het hele lichaam op te bouwen. De roeier is het apparaat dat door de meeste atleten wordt gebruikt bij de fysieke voorbereiding.

Het kiezen van de juiste roeier kan het verschil maken, er zijn zelfs verschillende weerstandstechnologieën te koop. Als je een stille roeier wilt, neem dan een magnetische roeier, voor echte weerstand neem je een luchtmodel, als je een roeibeleving wilt, neem dan een watermodel enz …

Tel 300 € tot 1500 € voor een goed apparaat.

Voordelen
 • werkt het hele lichaam
 • opvouwbaar, gemakkelijk verticaal op te bergen
 • er zijn luxe watermodellen, in massief hout
Nadelen
 • de eerste prijzen zijn niet effectief
 • Bewegingen die ruimte nodig hebben voor training
 • sommige modellen zijn luidruchtig

 

2- De elliptische trainer

Skandika Crosstrainer CardioCross Carbon Pro Elliptische trainer met 23,5 kg vliegmassa en magneetremsysteem, multifunctionele computer, pulsgoed, bluetooth, tablethouder, bioscoop, tot 145 kg

De elliptische trainer zorgt voor een beweging halverwege tussen een stepper en een hometrainer. Zonder specifieke medische reden zijn 3/4 van de gebruikers vrouw. Waarom? Omdat de crosstrainer wordt geprezen om zijn beweging die in wezen de dijen en billen traint voor betere rondingen (maar incidenteel ook de armen, kuiten en buikspieren traint).

De crosstrainer neemt vloeroppervlak in beslag. vergeet niet om er thuis een plek voor te reserveren, want het is een apparaat dat niet gemakkelijk te verplaatsen is. Overweeg ook om een model te kiezen met programma’s op het scherm om de inspanning te variëren.

Comptez met een minimum van 200 € voor een aankoop in een domicilie.

Voordelen
 • verstevigt dijen en billen
 • laat het hele lichaam een beetje werken
 • zeer stabiel apparaat
 • behoudt de gewrichten
Nadelen
 • niet erg compact, vereist ruimte in huis
 • niet buigen

 

3- De appartment fiets

Ultrasport F-Bike, F-Rider Basics, fietstrainer, fitnessfiets LCD-trainingscomputer, opvouwbare hometrainer, max. gebruikersgewicht 110 kg, polsmeting, 8 weerstandsniveaus, thuistrainer, Zwart/Zilver

De appartment fiets is erg populair en er worden wekelijks duizenden exemplaren van verkocht. Ze worden gewaardeerd om hun lage aanschafkosten en om de weinige ruimte die ze innemen. Ze zijn over het algemeen opvouwbaar.

Merk op dat de oefeningsbeweging saai kan zijn en alleen het onderste deel van het lichaam traint. Overweeg om duurder te worden door een hometrainer te kiezen met soepeler trappen met een zwaarder vliegwiel en een scherm met geïntegreerde programma’s om de inspanningen te variëren.

Voordelen
 • compact en opvouwbaar: neemt weinig ruimte in beslag
 • gemakkelijke en veilige oefeningen
 • kunt u tegelijkertijd lezen of tv kijken
 • Lage prijs: € 100 tot € 200
Nadelen
 • Werkt niet het bovenste deel van het lichaam (behalve een beetje de buikspieren)
 • saai voor sommige mensen

 

4- De loopband

Nero Sport Opvouwbare loopband Gemotoriseerde hardloopmachine

De loopband is een andere sportuitrusting die erg populair is in sportscholen. Het grote voordeel van dit apparaat is dat het het hele jaar door kan draaien in alle weersomstandigheden , droog en warm. Deze oefening traint het onderste deel van het lichaam.

De loopband wordt door iedereen gewaardeerd en aangepast. De loopband van de eerste prijs hebben kleine motoren en kleine loopbanden die alleen geschikt zijn om te lopen. Als je wilt rennen en volledig wilt profiteren van de helling, afwisselende snelheid en demping, moet je naar de hogere markt gaan.

Comptez à partir van 500 € voor een cursus binnen de cursus

Voordelen
 • stelt je in staat om in alle weersomstandigheden te rennen
 • kantelen stelt u in staat uw spieren anders te trainen
 • veel programma’s
 • demping van de gewrichten op sommige modellen
 • buigzaam
Nadelen
 • een hoge prijs vanwege de motor
 • neemt vloeroppervlak in beslag
 • kies goed om niet teleurgesteld te zijn

Bekijk de selectie van loopband

 

5- De stepper

Ultrasport Swing Stepper, stepapparaat voor thuis met trainingscomputer, up-down stepper voor beginners en gevorderden, kleine en compacte stepper, swing stepper voor been- en bilspiertraining

De stepper is een van de eerste sportartikelen die door de deuren van appartementen en eengezinswoningen is gepasseerd. Het is een oefening waarmee u de kuiten, dijen en billen kunt trainen.

De stepper wordt, net als de crosstrainer, voornamelijk gebruikt door de eerlijkere seks. Voor de prijs van een spijkerbroek kun je je billen en dijen binnen enkele minuten per dag versterken. Zoals bij elk apparaat, is het een oefening die resultaten oplevert, zolang het regelmatig wordt gebruikt.

Let op: Sommige low-end steppers zijn niet stabiel, kies een model dat zwaar en breed genoeg is.

Voor prijs, tel 25 tot 150 €

Voordelen
 • goedkoop
 • niet omvangrijk
Nadelen
 • niet altijd stabiel
 • enkele functies

Bekijk dezelfde crosstrainer op Amazon

 

Voordelen van crosstrainer

Ik koos zelf voor een crosstrainer. Dit is de Cardio Cross (dezelfde als mijn vriend) zie het op Amazon . Ik heb voor een crosstrainer gekozen omdat deze het beste bij mijn behoeften past. Slechts een klein nadeel, het is vrij duur en groot, maar ik vond het leuk dat de rail verticaal opvouwt om een beetje ruimte te besparen als ik hem niet gebruik.

Een andere reden, ik hou niet van hardlopen, dus ik verwierp het idee van een loopband.

Mijn doel was om meer welgevormde billen en fijnere benen en ook wat buikspieren te hebben. Dit kan ik bereiken door de weerstand van het apparaat te vergroten, wat erg effectief is.

Dit model is geschikt voor grote maten en tot 145Kg (dus ik heb ruimte). Ik leerde dat de crosstrainer het principe van hardlopen was, maar zonder impact op de gewrichten, dus a priori beter voor de gezondheid.

Ik vind mijn model esthetisch schoon en eenvoudig en ik werd gerustgesteld door de recensies op Amazon onderaan de pagina.

De juiste acties voor uw doelen

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less

Conclusie: wat is het beste apparaat voor thuisgymnastiek?

Tot slot zal ik aandringen op het belang van het kiezen van de juiste thuissportuitrusting.

Er zijn op zich geen goede of slechte apparaten. Een slechte ervaring heeft vaak te maken met een low-end apparaat en niet met de oefening zelf.

Na deze analyse van de voor- en nadelen, raad ik je aan om je eigen idee te maken van wat je nodig hebt. Als je hier bent, is dat omdat je waarschijnlijk al een voorkeur hebt, maar meer informatie wilt hebben.

Volg je instinct, het is belangrijk, vergeet niet dat het doel van het kopen van een sporttoestel voor je huis vooral is om gemotiveerd te zijn om het te doen en niet om als kapstok te dienen.

Mijn advies, en zeker een van de belangrijkste, is om weg te blijven van goedkope sportuitrusting voor thuis. Ja, het is niet duur en het klinkt interessant, maar in werkelijkheid is het niet echt. Laat me je vertellen dat duurder gaan je meer comfort, meer voldoening, meer opties en veel meer motivatie geeft om het te gebruiken.

Loopt u het risico op een hartaanval die na 2 maanden begint te kraken?

Denk goed na over de grootte van de passen, de amplitude van de bewegingen en de veiligheid die garanties zijn om u een compleet, natuurlijk werk te bieden en dit sereen te doen.

De beste sportartikelen voor thuis zijn degene die werken voor wat u gebruikt, omdat ze aan uw behoeften voldoen. Het is beter om te investeren in een serieus model dat u lang zal begeleiden. Denk na over je doel en onderneem actie om het te bereiken!

En als je je fitnessapparaat elke dag gaat gebruiken, koop dan een goede kwaliteit zodat je niet te snel beperkt wordt door de fitnessmachine.

Koop dezelfde crosstrainer op Amazon

 

klanten-reviews

Het is belangrijk om klantrecensies te vergelijken om de beste fitnessapparatuur voor thuis te kopen. Heb je het model van je dromen nog niet gevonden?
Klik hier om de klantrecensies van ons favoriete model te zien.

Cardio-apparaat voor thuis: populaire sportmachines

Een compleet thuissportapparaat is fijn en dat is wat ik nodig had. In dit artikel wordt melding gemaakt van de beste gewichtsmachine en fitnessapparatuur voor thuis.

Een zelfgemaakt sportapparaat is praktisch omdat je het kunt doen wanneer je maar wilt, zelfs als de baby slaapt. Het is niet nodig om naar buiten te gaan.

Als ruimtebesparende complete uitrusting voor krachttraining is er de hometrainer of de opvouwbare roeimachine, sportuitrusting om het hele lichaam te trainen zonder te lijden.

De roeitrainer is een sportapparaat om af te vallen dat unaniem is op het gebied van thuissportuitrusting. Het is een must.

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less