Top 12 Beste Elliptische Trainers voor Thuis

De elliptische trainers zijn al lang toegewijd aan sportscholen en apparaten die als premium worden beschouwd, zijn zowel duur als omvangrijk.

Tegenwoordig kun je het tegen alle prijzen vinden en je kunt er zelf een hebben om je spieren thuis te versterken.

Net als loopbanden stelt de elliptische trainer je in staat om oefeningen te doen zonder impact op de gewrichten en hier is onze favoriete elliptische trainer (zie op Amazon) in termen van kwaliteitsprijs van een bewezen merk.

Als de voordelen van de crosstrainer niet langer aangetoond kunnen worden: cardio, volledig en kwalitatief lichamelijk onderhoud, gewichtsverlies, enz … Ik wilde de vraag omzeilen en vooral de 12 beste crosstrainers van de momenten in om uzelf vertrouwd te maken met deze machine die sterk gedemocratiseerd is geworden.

Maar juist, met zulke prijsverschillen voor een product dat aanvankelijk voorbehouden was aan professionals, zijn er dan ook niet ook valkuilen die vermeden moeten worden of is deze technologie echt aangepast aan het grote publiek?

Ik heb voor u deze vergelijking van de beste elliptische trainers die voor individuen toegankelijk zijn, voor u samengesteld om u te presenteren en u te helpen bij het vormen van uw mening.

De 12 beste Elliptische Trainers voor thuis

Het belangrijkste is om rond de apparaten te gaan die werken om je de mogelijkheid te geven buik te verliezen, snel af te vallen en een mooie atletische lijn te hebben zonder valse advertenties of excentrieke innovaties. De bareback elliptische trainer vertegenwoordigen 95% van de modellen.

Hier is de ranglijst van crosstrainers. De eerste toestellen gepresenteerd.

Huidige bestesellers:

1- TecTake 2 in 1 crosstrainer – De goedkoopste elliptische trainer (de goedkoopste van de “juiste” apparaten)

TecTake 2 in 1 ELLIPTICAL CROSS TRAINER FITNESS EXERCISE STEPPER MET LCD SCHERM

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less

TecTake 2 in 1 ELLIPTICAL CROSS TRAINER FITNESS EXERCISE STEPPER MET LCD SCHERM
 • Boven- en onderlichaam training met één apparaat.
 • Gebruiksvriendelijke trainingscomputer: trainingstijd/duur, snelheid, afstand, totale afstand, calorieverbruik, automatische displayverandering, energiebesparende aan/uit-functie
 • Schakelsysteem: vliegwiel met riemsysteem. // Zithoogte verstelbaar.
 • Bevordert het cardiovasculaire systeem. // Training van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en behendigheid.
 • Voetafdruk: ongeveer 90 x 53cm (W x D) // Hoogte: ongeveer 132 tot 158cm (op het stuur)

Twee punten trokken mijn aandacht: de prijs, omdat het een goedkope crosstrainer is en het zitje.

Eerste indruk die wordt bevestigd bij gebruik, laten we eerlijk zijn, het doet zijn werk goed of beter gezegd, het zal je goed laten werken, maar de lage prijs geeft ook aan dat de fabrikant offers heeft moeten brengen. Er is bijvoorbeeld een klein basisscherm.

Het lijkt erop dat de meeste elliptische trainers vrij snel beginnen te piepen, als je met een koptelefoon naar muziek luistert, zal het werken, maar verwacht niet dat je van je favoriete soap zult genieten terwijl je je spieren opbouwt. Het is stevig, maar je moet nog steeds voorzichtig zijn als je het wilt laten duren.

Het is ook behoorlijk zwaar: 24 kg, maar dit is over het algemeen een constante bij elliptische trainer.
De monitor biedt de basisfuncties; trainingstijd / duur, snelheid, afstand, totale afstand, calorieverbruik. De montage die voorzichtig moet zijn om bepaalde onderdelen te beschadigen.

De elliptische trainer is de goedkoopste crosstrainer die wordt aanbevolen.

→ Bekijk Prijs

 

2 – ISE Elliptical SY-9002 – Een Goedkope ruimtebesparende elliptische trainer

Image not available

Image not available

Verwacht niet de oefeningen van een grote indoor elliptische trainer te doen ! Maar voor een appartementmodel heeft het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de gebruikers zouden het niet willen veranderen omdat het stil is.

Het heeft een scherm met 5 essentiële functies: tijd, snelheid, afstand, calorieën en scan.
Het is robuust en stabiel in gebruik (gebruikers tot 150 kg) en biedt een eervolle uitdaging.

Het gewicht van 27 kg belet niet dat het ruimtebesparend wordt opgeborgen (het is uitgerust met miniwielen) en de instructies, hoewel in het Engels vrij eenvoudig, sta minstens een uur toe om het te monteren.

Image not available

 

3 – Sportstech CX608 Crosstrainer – een compacte elliptische trainer op instapniveau

Sportstech CX608 Crosstrainer voor thuis, video-evenementen en multiplayer app en bluetooth-console, hometrainer ergometer voor training

Nog een elliptische trainer op instapniveau met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een goede reputatie voor het budget .

Het voordeel van deze crosstrainer is misschien wel het kleine formaat (121 x 55 x 160 cm) en de wielen om zich zonder al te veel moeite te verplaatsen.
Het ondersteunt gebruikers tot 120 kg en het vliegwiel van 12 kg zorgt voor een soepele beweging voor de prijs.

Het is robuust en als het nogmaals, maar iets volkomen normaals voor de prijs, niet de amplitude biedt van de elliptische trainers van kamers, is het best geschikt . Wederom is de verkoper misschien wat optimistisch door 25 minuten montage aan te geven, liever een uur plannen maar de montage blijft simpel.

Degenen die het adopteren zijn er in ieder geval blij mee en de verkoper reageert op verzoeken en zorgt voor opvolging. Het is een compacte elliptische trainer op instapniveau die praktisch is als je niet veel ruimte hebt en je niet al je spaargeld in een sportmachine wilt steken.

→ Bekijk Prijs

4 – Care Fitness CE 665 – goede prijs-kwaliteitverhouding

Image not available

Image not available

Verkrijgbaar in zwart, het legt esthetisch op en ziet er professioneel uit ondanks een gecontroleerde prijs.

De lage prijs verbergt niets, het is robuust, komt zijn beloften na, maar wees voorzichtig met de montage, want het kan heel snel luidruchtig worden als je een operatie mist, maar als je weet hoe je eraan moet sleutelen en hoe je het moet onderhouden, geen probleem.

Het heeft 21 programma’s en een vliegwielmassa van 20 kg, waardoor elke occasionele gebruiker de oefening kan doen die bij hem past.

Ik kan het de schuld geven van een vrij beperkt bewegingsbereik dat oudere mensen zou kunnen onaangenaam maken en de helling van de pedalen waardoor je de juiste positie moet vinden.
Net als bij dit soort apparaten, moet u niet verwachten dat u het in minder dan een uur kunt monteren.

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less

Anders is het een goede koop met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding .
Het meet 157 x 124 x 68 cm in gebruik voor 34 kg en heeft wielen voor gemakkelijk verplaatsen. Geschikt voor gebruikers met een gewicht tot 120 kg . De monitor biedt de basisfuncties en een tabletondersteuning stelt je in staat je tablet neer te zetten om een serie of andere te kijken.

Er zijn soms tijdelijke onderbrekingen op dit model omdat het goed verkoopt.

Image not available

 

5 – Bh Fitness Quick G233N – Magnetische crosstrainer uit het middensegment

Tecnovita Quick Crosstrainer Sport, wit/zwart, eenheidsmaat

Een elliptische trainer van BH Fitness, een fabrikant die we vaak in onze recensie, recensie schrijven hebben gezien, dit keer met een magnetische weerstand en een vliegwiel van 8 kg.

Als de afmetingen van 100 x 61 x 144 cm volledig standaard blijven, kan het door het aangegeven gewicht van 38,5 kg niet naar believen worden verplaatst. Ik raad het daarom meer aan aan mensen die een ruimte hebben die aan sport is gewijd.

Wat het gebruik betreft, de passen zijn 36 cm voor een pedaalafstand van 18 cm en het accepteert natuurlijk gebruikers tot 110 kg.
Hier komen we in het middensegment terecht, met een product halverwege tussen de “kleintjes” en de professionele crosstrainers van sportscholen.

Zijn monitor is klassiek, met de verwerking van essentiële gegevens.
Voor de prijs hadden we graag gezien dat de montage iets eenvoudiger en sneller was, maar het is ook niet onbetaalbaar. Controleer de beschikbaarheid, want de laatste tijd is het een aantal keer niet op voorraad geweest.

→ Bekijk Prijs

 

6 – Elitum MX350 elliptische trainer – een elliptische trainer die voldoening geeft

Image not available

Image not available

De Elitum MX350 elliptische trainer is een andere mid-range elliptische trainer die mijn aandacht trok vanwege zijn functies die zich beginnen te ontwikkelen, maar ook vanwege zijn tevredenheid.

Ik zal niet zeggen dat het een goedkope crosstrainer is, maar de prijs-kwaliteitverhouding is nog steeds behoorlijk competitief.

De boordcomputer biedt 8 weerstandsniveaus die zijn verrijkt met een volledig scherm en een traagheidswiel van 10 kg om de training op basis van uw niveau te vinden.
Zoals altijd accepteert het lange gebruikers met een maximaal gebruikersgewicht van 125 kg en weegt het 31 kg.

Image not available

 

7 – Capital Sports Helix Track – echte kwaliteiten

Image not available

Image not available

Capital Sports bewijst hier dat het op alle reeksen aanwezig is met deze mid-range crosstrainer die echte voordelen heeft.

Dit apparaat van t-kwaliteit is magnetisch en biedt 32 intensiteitsniveaus. De afmetingen zijn 63 x 160 x 124 cm (BxHxD) voor een gewicht van 38 kg dat wordt gecompenseerd door de wielen.

De LCD-console is verlicht en voldoende om oefeningen te variëren en te optimaliseren met realtime feedback. Het biedt ook een tactiele pulsometer op mobiele mouwen en een controle van de vetmassa.

Image not available

 

De volgende 5 machines zijn allemaal stille elliptische trainers.

8- Sportstech cx625 Crosstrainer – Een stille elliptische trainer

Sportstech Elliptical cx625 Ergometer, compatibel met smartphone, gewicht draagkracht: 24 kg, training met Street View, 22-programma's fitness met functie HRC, tablet-tablet

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less

Met deze crosstrainer bereiken we de top van het assortiment voor een schappelijke prijs als we rekening houden met zijn prestaties.

24 kg inertie met geruisloos systeem en riem voor voorwielaandrijving. Het weerstandsniveau wordt geregeld door een 24-staps computer en een gemotoriseerd magnetisch remsysteem.

Het biedt een breed scala aan programma’s met 22 voorgeprogrammeerde trainingssessies + handmatige modus + training gemeten in watt + HRC 4x-functie + cardiotraining – polsriem (optioneel) compatibel voor hartslagtraining.

Het accepteert stevige gebruikers met een gewicht van 120 kg en meet 1410 x 165 x 650 cm, wat op professionele elliptische trainers begint te lijken. De pedalen zijn verstelbaar en heeft een bidonhouder.

De monitor is duidelijk onberispelijk.

Het is een goede prijs-kwaliteitverhouding en gebruikers zijn niet teleurgesteld om de reviews op Amazon te lezen.

→ Bekijk Prijs

 

9 – Sportstech CX2 – een topklasse crosstrainer

Sportstech CX2 Crosstrainer- Duits kwaliteitsmerk – video events & multiplayer app & geïntegreerde stroomgenerator – ellipstrainer met console en tablet-houder, ergometer met 27 kg vlieggewicht

Sportstech CX2 Crosstrainer- Duits kwaliteitsmerk – video events & multiplayer app & geïntegreerde stroomgenerator – ellipstrainer met console en tablet-houder, ergometer met 27 kg vlieggewicht
 • Zelfgenerator-systeem: stroomloze en zelfgenererende aandrijving. Creëer het stroomverbruik van je ellipstrainer tijdens de training. Kan in elke ruimte worden geplaatst. Voordeel: niet in de buurt van een stopcontact staan en bespaart stroom.
 • Video evenementen, coaching & multiplay-modus: met Kinomax en Sportstech start je volgende generatie training. Ervaar Home Fitness 2.0 met de app-compatibele console + tablethouder. Inclusief praktische drinkflessenhouder.
 • Zwenkmaten: rustig lopend door 27 kg vliegwiel en geruisloos aandrijfsysteem. 24 computergestuurde weerstandsniveaus voor de perfecte training thuis.
 • Effectieve training: niet alleen optimaal voor het uithoudingsvermogen, maar versterkt ook bijna alle spieren. Zonder stootbelasting, daardoor zeer gewrichtsvriendelijk. Hometrainer, perfect voor vetverbranding en spieropbouw.
 • Mobiel en praktisch: door transportwielen en stroom, zelfvoorziening, bijna overal neer te zetten. Afmetingen (l x b x h) – 1420 x 620 x 1710 m – maximaal gebruikersgewicht: 120 kg – optimale training van de hoofdspiergroepen en lichaamshouding +...

Deze CX2 magnetische elliptische trainer met LCD-console met 24 weerstanden en verschillende programma’s is een high-end product aangeboden door Sportstech en is unaniem.

deze keer accepteert hij grote atleten tot 120 kg en heeft hij meer ruimte voor een indoor elliptische trainer dan een hometrainer, vandaar zijn grote formaat en gewicht: (LxBxH) – 142 x 62 x 171 cm.

Het ontwerp maakt een efficiënte training van de meest veeleisende mensen mogelijk met zijn traagheid van 27 kg, zijn magnetische remsysteem en zijn console die zich richt op het essentiële: tijd, snelheid, afstand, calorieën en hartslag. Om niets te bederven, het is gemakkelijk te monteren en stil.

Het heeft geen zin meer te zeggen, het is een risicovrije aankoop.

→ Bekijk Prijs

 

De volgende 3 machines zijn high-end, heavy-duty elliptische trainers. 

10 – Skandika CardioCross Carbon Pro – Professionele elliptische trainer voor intensief gebruik

Image not available

Image not available

Een topklasse crosstrainer die bij Skandika niet verwonderlijk is.
Traagheidsmassa van 23,5 kg met computergestuurd magnetisch remsysteem.

19 programma’s + polsmeting, herstelprogramma
Blauwe backlit LCD-console met achtergrondverlichting en tijd, snelheid, afstand, calorieën en polsweergave.

Zijn kenmerken zijn niet onevenredig voor een pro-model: 158 x 60 x 117 cm voor 70 kg
Het biedt prachtige passen tot 51 cm met veel comfort om in stilte te werken en zal een breed scala aan gebruikers tot 145 kg tevreden stellen.
En om deze goede indruk voort te zetten, kan hij worden opgevouwen en opgeborgen dankzij zijn wielen.

Deze elliptische trainer is zeer succesvol.

Image not available

 

11 – NordicTrack C7.5 – Beste merk elliptische trainer

Nordictrack Crosstrainer New C7.5

Nordictrack Crosstrainer New C7.5
 • Eigenschappen = effectieve draagbaarheid: 9 kg, 22 weerstandsniveaus
 • Comfort = stille magneetrem, gemotoriseerde leuning van 0 tot 20 °, andere = ventilator, tablethouder (tablet niet inbegrepen), flessenhouder, ergonomische pedalen en polsen.
 • Programma's = 26 vooraf ingestelde programma's, ondersteunt iFIT-bluetooth-interactief programma (30 dagen abonnement voor meer dan 400 coache-video's en aangepaste programma's)
 • Gebruik = display met achtergrondverlichting 5 inch; eenvoudige opslag = transportwielen
 • Interactiviteit = MP3-aansluiting, luidspreker, dual grip ECG-systeem: hartslagmeting, USB-poort, AC-adapter

Ik heb ervoor gekozen om deze vergelijking af te maken met de C7.5 van NordicTrack, een high-end fabrikant die niet meer te presenteren is.

Het is het beste merk crosstrainer voor thuisgebruik en een elliptische trainer met het wiel voorin.

Niets is aan het toeval overgelaten om een prijs te rechtvaardigen die hoog begint te worden, ook al is deze aanzienlijk goedkoper dan een indoor elliptische trainer.

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less

Voordat we naar de prestaties kijken, zullen we opmerken dat het een gepatenteerd ontwerp heeft en dat het een succes is.
Met iFit-compatibiliteit verandert zijn computer in een echte sportcoach (400 video’s) en dankzij zijn gemotoriseerde helling tot 20% kan hij u de mogelijkheid bieden om echte routes te simuleren.

Ik werd ook verleid door het comfort: geruisloos magnetisch remmen, instelbare staplengte van 44 tot 48 cm, 0-20 ° gemotoriseerde kantelhelling, flessenhouder, “snap Assembly”: eenvoudige en snelle montage.
In alle gevallen voel je je gemakkelijk dat u te maken heeft met een crosstrainer die robuustheid en technologie combineert, evenals zijn 26 programma’s.

→ Bekijk Prijs

 

12 – Sportstech LCX800 – elliptische trainer met achterwiel

Bluefin Fitness CURV 3.0 Elliptische Crosstrainer | Thuissport | Trainings Loopmachine | Air-Walker | Lange Stappen | Digitaal LCD Fitnesspaneel | Bluetooth | Smartphone App | Zwart & Grijszilver

Bluefin Fitness CURV 3.0 Elliptische Crosstrainer | Thuissport | Trainings Loopmachine | Air-Walker | Lange Stappen | Digitaal LCD Fitnesspaneel | Bluetooth | Smartphone App | Zwart & Grijszilver
 • MUISSTILLE VLOEIENDE BEWEGING: De 14kg zware vliegwiel uitvoering & het stille aandrijvingssysteem zijn compleet zelfvoorzienend & bevatten een veilig magnetisch remsysteem die je toestaat om makkelijk te tot stilstand te komen.
 • INGEBOUWDE TRAININGSPROGRAMMA'S: De crosstrainers computer is voorgeladen met 12 automatische programma's om uit te kiezen + 16 handmatige weerstandsniveau's. Loop rustig of zet een tandje bij & simuleer landelijke sprints.
 • LAGE IMPACT, HOGE INTENSITEIT: De Curv Elliptische Crosstrainer is een fantastisch alternatief voor een traditionele sportfiets & biedt een lage impact cardio oefening die niet slecht is voor je gewrichten & vol gezondheidsvoordelen zit.
 • GEÏNTEGREERDE SMARTPHONE APP: De elliptische trainer is compatibel met de E-Health fitness app waardoor je je training bij kan houden in real-time. Plaats je mobiele telefoon op het bijgeleverde tabletschap op ooghoogte.
 • LCD PANEEL: Meet tijd, afstand, verbrande calorieën & hartslag op het multifunctionele LCD paneel. Push jezelf nog meer & werk naar doelen om je fitnessdoelstelling te bereiken.

Sportstech biedt ons hier een echte topklasse crosstrainer zoals die in een fitnessclub (met achterwiel) te vinden is.

Stil magnetisch systeem met vliegwiel van 24 kg en 3 instelbare paslengtes. Minder afstand tussen grote antislip pedalen waardoor soepele en natuurlijke bewegingen mogelijk zijn. 159 x 66 x 167 cm voor 73 Kg.

Elektronisch scherm met 12 voorgedefinieerde programma’s en 32 moeilijkheidsgraden waarmee u uw doelen kunt bepalen.
De montage gebeurt in ongeveer 1 uur en de structuur is solide en stabiel. Dit is wat we zoeken voor de prijs, vlezig.
Een elliptische trainer van hoge kwaliteit die aan de meest veeleisende mensen zal voldoen.

Het grote pluspunt is dat hij is uitgerust met wieltjes om hem te verplaatsen en een Android-scherm.

→ Bekijk Prijs

 

Voordelen van elliptische trainer

De crosstrainer traint, net als de roeimachines, veel van de spieren van het lichaam en helpt calorieën te verbranden om af te vallen.

Als je op de elliptische trainer rijdt, kun je het hele lichaam afslanken, inclusief het verliezen van buik, armen, benen, dijen en billen … Meer info in de onderstaande video.

De juiste acties om aan te nemen

Conclusie: welke elliptische trainer moet ik kiezen?

Tot slot zal ik benadrukken hoe belangrijk het is om de juiste elliptische trainer te kiezen.

Er zijn hele goede, goedkope, maar na het probleem te hebben behandeld, zal ik me meer concentreren op een duurdere en vooral stille crosstrainer. Elektronica zal ook snel zijn belang vinden.

Sommige van deze 12 elliptische trainer staan bovenaan, ze stellen niet teleur, sommige goedkope crosstrainers zijn ook goed, maar zonder echt rendement na verloop van tijd.

Het moet duidelijk zijn dat een elliptische trainer niet bedoeld is voor cardiotraining van 5 minuten per dag, maar om u veel kilometers over de weg te laten lopen, dat u tijd op uw machine zult doorbrengen als u er echt voordeel uit wilt halen. De programma’s geven je doelstellingen en zijn geen gadgets.

Loopt u het risico op een oogje dat na 10 km begint te kraken? Denk ook aan de grootte van de passen en de amplitude van de bewegingen die de enige garantie zijn om u een compleet en natuurlijk werk te bieden.

Zo is er de crosstrainer met voor- of achterwiel. Een elliptische trainer is meestal magnetische weerstand.

elliptische trainer prijs

Reken 100 tot 3000 euro voor een correct toestel om een ​​elliptische trainer die naam waardig te kopen. Het kopen van een elliptische trainer is goedkoper.

Welk gebruik en prijs?

Reken 100 tot 3000 euro voor een elliptische trainer maar minimaal 400 euro voor een apparaat dat de naam waardig is. Het kopen van een elliptische trainer in de uitverkoop zal goedkoper zijn en er zijn soms goede deals, maar die zijn zeldzaam.

Voor dagelijks gebruik raden we elliptische trainers van hoge kwaliteit aan, zoals de Sportstech CX625, die een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

De beste elliptische trainers zijn relatief duur, maar als je het nut hebt, dan is het beter om na te denken over je aankoop en te investeren in een serieus model dat je ver en lang zal begeleiden. Opvouwbare elliptische trainers zijn zeldzaam, dus overweeg om thuis een speciale gebruiksruimte te reserveren, vooral als u kiest voor een omvangrijke elliptische trainer.

Als u echter elke dag de elliptische trainer gaat doen, koop dan een kwaliteitsmachine zodat u niet te snel wordt beperkt door de machine zelf.

Klanten-reviews

Het is belangrijk om klantrecensies te vergelijken voordat u een crosstrainer aanschaft. Heeft u de elliptische machine van uw dromen nog niet gevonden?
Klik hier om de klantrecensies van ons favoriete model te zien.

 

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less