De 4 Beste Racefietsen Prijs-kwaliteitverhouding (vergelijking)

Wil je een racefiets met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Wil je een lichte en sterke koolstofvezel voor meer plezier?

Ik heb de oplossing!

Het is altijd moeilijk om een racefiets te kiezen. U moet inderdaad rekening houden met veel parameters. Deze zijn zeker niet gemakkelijk te assimileren als je begint. Houd er echter rekening mee dat een racefiets niet zomaar gekocht wordt. Daarom moet u eerst uw budget herzien.

De ideale racefiets is er een met de eigenschappen die je nodig hebt en biedt ook nog veel waar voor je geld.

In vergelijking met alle merken op de markt is navigeren niet eenvoudig. Het is vanwege deze overload aan informatie dat velen verloren gaan in hun keuze. Geen paniek, de racefiets met de beste prijs-kwaliteitverhouding is de SAVA HERD6 Carbon fiets. We hebben echter ook andere racefietsmodellen voor je geselecteerd. Zeer interessant.

Vergelijking van racefietsen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Welke racefiets met een goede prijs-prestatieverhouding moet je kiezen?

1 – KS Cycling 230 R Piccadilly Noir 28: de beste racefiets voor beginners

KS Cycling Fiets Racefiets Piccadilly RH 56 cm, zwart/oranje/blauw, 28 inch, 230R

→ Bekijk Prijs

Het merk KS Cycling presenteert zijn kwaliteitsvolle racefiets die ingenieus is vervaardigd voor het plezier van volwassenen. Dit model zal je zeker blij maken als je op zoek bent naar een comfortabele en lichte racefiets. Het is uitgerust met veel hoge snelheden die u waarschijnlijk niet zullen teleurstellen tijdens uw wandelingen. Toegegeven, 14 in getal, de snelheden stellen je in staat om gemakkelijk je ritme te vinden om gemakkelijk alle heuvels op je weg te beklimmen.

Voordelen
 • 56 cm hoog stalen frame.
 • Robuust.
 • Comfortabel en licht.
 • Uitgerust met 14 versnellingen.
 • 28 inch wiel.
Nadelen
 • 85% voorgemonteerd.
 • Geen gaten om de voetsteunen te bevestigen.

Samenvatting en klantrecensies

De KS Cycling 230 R Piccadilly Noir 28 is een hele fijne fiets met een zeer verzorgde uitstraling. Hij is gemakkelijk te trainen dankzij zijn 14 snelheden die het gemakkelijk maken om zonder forceren over te steken met 30 km / u. Volgens klanten is dit onverslaanbaar geprijsde model perfect om in een racefiets te stappen en een paar kilo te verliezen. Het is goed om rond de 40 jaar te beginnen.

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
KS Cycling Fiets Racefiets Piccadilly RH 56 cm, zwart/oranje/blauw, 28 inch, 230R
 • De fietsen zijn voor 85% voorgemonteerd en hebben een vakkundige eindmontage nodig.

 


2 – Eurobike XC550 21 versnellingen: de beste prijs- kwaliteitverhouding racefiets met dubbele schijfrem

Eurobike racefiets XC550 21 versnellingen fiets dubbele schijfrem fiets

→ Bekijk Prijs

Deze racefiets geeft je meerdere mogelijkheden voor een kleurrijke rijervaring. Het biedt een sterkere en langdurigere remkracht dankzij het schijfremsysteem. Dit model fiets is geschikt voor mensen met een lengte van 1,60 m tot 1,75 m en is belastbaar tot 130 kg. Zijn goed verzorgde ontwerp en ontwerpkwaliteit maken uw rijgedrag nog perfecter. Bovendien wordt hij geleverd met comfortabele pedalen en comfortabele zadels.

Voordelen
 • Succesvol ontwerp.
 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Schijfremsysteem.
 • Comfortabel.
Nadelen
 • Een beetje zwaar.
 • Vereist aanpassing om te schakelen.
 • Het stuur is te diep.

Samenvatting en klantrecensies

Het is een hele mooie racefiets die je geluk kan brengen tijdens je ritten. Het schijfremsysteem is erg praktisch en efficiënt in tegenstelling tot traditionele schoenremsystemen. Zeer gemiddelde fabricage met solide wielassen dus geen snelwissel. Dat gezegd hebbende, de fiets heeft een paar gebreken bij de levering.

Eurobike racefiets XC550 21 versnellingen fiets dubbele schijfrem fiets
 • Meerdere keuzes geven je een kleurrijke rijervaring
 • Schijfremsysteem - Biedt langdurige en sterkere vasten stopkracht dan de traditionele V-Brake Systems.
 • Aanbevolen voor de rijder hoogte 5'4"-5'9". Maximaal gewicht tot 300 lbs
 • Nieuwe Fashion Road Bike maakt uw rijden perfecter.
 • Gratis pedalen en comfortabele zitting zijn inbegrepen in de pakketten.

 


3 – SAVA 700C Shimano 3000 18: de carbon racefiets met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Image not available

Image not available

Voor fans van prestatie en snelheid op het gebied van fietsen blijft SAVA de goedkope racefiets die geschikt is voor vrouwen. Hij weegt ongeveer 1100 gram en heeft geen schokdemper. Maar dankzij zijn lichtheid zorgt het voor een grote energiebesparing voor gebruikers. De achterste driehoek is ingekort om een zeer stabiel frame te hebben dat gemakkelijk te besturen is.

Voordelen
 • Frame van koolstofvezel.
 • Ontwerp met korte achterdriehoek voor betere stabiliteit.
 • Conische kop.
 • Geïntegreerd ontwerp met holle trapas.
 • Eenvoudige montage.
 • Prijsrapport van de beste kwaliteit.
Nadelen
 • Liever duur.

Samenvatting en klantrecensies

Deze SAVA-fiets is best comfortabel en prettig als machine. Het is zowel licht als goed ontworpen en kan worden geclassificeerd als een premiumproduct. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, stevig en geschikt voor zowel beginners als ervaren fietsers. Volgens klanten is deze fiets van zeer goede kwaliteit en komt hij perfect overeen met zijn beschrijving.

Image not available

 


4 – SAVA HERD6.0 700C Shimano 105 R7000: de beste racefiets voor 1500 euro

Image not available

Image not available

Voor liefhebbers van fietsen en innovatie is de fiets van dit merk iets voor jou. De componenten van deze fiets zijn allemaal van koolstofvezel inclusief het frame, stuur, zadelpen etc. Dit zorgt voor maximale energiebesparing tijdens het rijden. Bovendien zorgen het Shimano 105 7000-derailleursysteem met 22 versnellingen en het remsysteem voor aanpassing en controle van de rit.

Voordelen
 • 22 versnellingen
 • Comfortabel zadel.
 • Toray T800 koolstofvezel.
 • Stevige en lichte structuur.
 • Makkelijk in elkaar te zetten.
 • Alle
Nadelen
 • Vereist wat aanpassingen.
 • Gevoel van stijfheid in het begin.

Samenvatting en klantrecensies

Deze fiets is een van de beste racefietsen. Behalve dat het van zeer goede kwaliteit is, is het goed verzorgd en betaalbaar. De uitzonderlijke ontwerptechnologie van het derailleur- en remsysteem stelt u in staat uw rit effectief te besturen en te starten. De meeste klanten zijn blij met dit premiumproduct.

Image not available

 

Koopgids: hoe kies je een racefiets?

Heeft deze top 4 je geholpen het model te vinden dat je nodig hebt?

5 vragen alvorens te kopen

 • Waarom een racefiets met een goede prijs-kwaliteitverhouding kopen?
 • Wat heb ik nodig?
 • Welke criteria zijn het belangrijkst?
 • Wat is mijn budget?
 • Welk model te kiezen?

Voordat u uw racefiets koopt, zijn er verschillende criteria waarmee u rekening moet houden. De belangrijkste criteria waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een racefiets van uw familie of op internet, leest u hier.

1. Waarom een racefiets kopen?

Er zijn verschillende redenen die ertoe kunnen leiden dat u een racefiets koopt. Over het algemeen staat een racefiets bekend om zijn superieure efficiëntie. De sportievere geometrie en de hoogwaardige componenten verbeteren inderdaad de prestaties van de wielrenner, ongeacht zijn fysieke vorm, zijn niveau en zijn bekwaamheden. Lange ritten worden daardoor gemakkelijker en comfortabeler afgelegd. Bovendien is een racefiets over het algemeen lichter, wat een onmiskenbare troef is als je je persoonlijke prestaties wilt optimaliseren.

Image not available

2. Hoeveel kost een racefiets?

De prijs van een racefiets is afhankelijk van het model en zijn eigenschappen. Het is duidelijk dat hoe efficiënter het is, hoe duurder het is. Als je in een goede fiets wilt investeren, verwacht dan dat de prijs erg snel zal stijgen. Voor een instap racefiets wordt de prijs geschat vanaf 180 euro. Voor een topmodel kost het ongeveer 3.000 euro. Voor een kind zijn de eerste racefietsen toegankelijk vanaf 160 euro.

3. Hoe kies je een racefiets?

De keuze van je racefiets moet gebaseerd zijn op verschillende criteria, namelijk:

Behoeften

De keuze van je racefiets moet onder andere afhangen van het gebruik dat je ervan gaat maken. Als je gewoon op zoek bent naar rijplezier, dan is een veelzijdige en stevige fiets een aanrader. Een comfortabele fiets voor een lange reis zal meer geschikt zijn voor toeristen.

De kwaliteit

Je moet altijd de maat van de fiets kiezen, vooral het frame. Dat laatste is belangrijk, omdat comfort en esthetiek ervan afhangen. Het frame moet dus geschikt zijn voor uw lengte. De informatie hierover staat gedetailleerd op uw fiets. Daarnaast is ook het gewicht van de wielen belangrijk. Hoe lichter ze zijn, hoe gemakkelijker ze kunnen rijden.

Het maken

Het racefietsframe kan gemaakt zijn van staal, aluminium, carbon of titanium. Staal en aluminium zijn de stromingen. Koolstof en titanium daarentegen zijn duurder op de markt. Dat gezegd hebbende, de prijs wordt nog steeds gecompenseerd door hun kracht en het rijcomfort dat het biedt.

4. Welk merk te kiezen?

Tot de meest innovatieve merken racefietsen behoren Cube en Ghost. Deze merken bieden racefietsen tegen onverslaanbare prijzen. Ze zijn online beschikbaar, met name op Amazon. Maar voor de meest veeleisende of zuinigste zijn er goede merken racefietsen zoals SAVA, vooral gemaakt van koolstofvezel. Er zijn tientallen merken en honderden modellen. Het is dus moeilijk om te kiezen. Daarom hebben we de vier racefietsen hierboven geselecteerd in de hoop dat er één past bij uw budget en uw verwachtingen.

6. Welke accessoires voor een racefiets?

Vergeet bij het kopen van een fiets niet deze kleine extra accessoires die nodig zijn voor een goede oefening. Onder deze accessoires bevinden zich de automatische pedalen van de fiets. Dit komt doordat de meeste racefietsen zonder klikpedalen worden geleverd. Dit laat je de keuze om voor een passende pasvorm te kiezen. Evenzo is het belangrijk om jezelf uit te rusten met een paar fietsschoenen met een stijve zool. Hierdoor blijft uw voet op het pedaal. De andere essentiële accessoires zijn:

 • een kalebashouder,
 • een bijbehorende outfit,
 • koptelefoon, etc.

7. Wat zijn de verschillen tussen een racefiets en een mountainbike?

Racefietsen zijn lichter dan mountainbikes en bieden de fietser de mogelijkheid om op het gebied van snelheid geweldige prestaties neer te zetten. Wie in de bergen rijdt, is verrukt, omdat ze prettig trappen op asfaltwegen, maar ook gemakkelijk de grote passen passeren. Racefietsen zijn minder rommelig dan mountainbikes en geven minder ruk.

Wat betreft mountainbikes, ze stellen u in staat om van de hoofdwegen af te komen. Dat wil zeggen om te gaan wandelen in de bossen, op het platteland, etc. Degenen die graag langlaufen en grote schrik hebben om bergafwaarts te gaan, zullen zeker van mountainbiken houden.

Conclusie

Bij het kopen van een racefiets moet je jezelf bepaalde vragen stellen. Wat heb je nodig? Wat is je budget ? Welk type racefiets zoek je? Welk merk ? Je moet weten dat het kiezen van een racefiets niet zomaar is.

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less

Welke racefiets moet je kiezen?

Verdwaal niet in uw keuze op internet. Er zijn veel te veel modellen om uit te kiezen. Als je een veilige gok wilt en aangepast aan je behoeften, raden we het onderstaande model aan dat te koop is op Amazon.

Image not available

ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less
ACTUELE AANBIEDINGEN
ACTUELE AANBIEDINGEN
Tot -50%
Tot -50% Show Less